Referencer

Ved at fastholde de høje kvalitetskrav og sikre løbende opgradering af vores software, er det lykkedes DocFactory A/S at etablere stærke og langsigtede relationer med vore kunder. Vores CCMS produkt anvendes af nogle af de mest succesrige virksomheder i deres brancher.

Danfoss Drives

DocCenter® blev ansat indført hos Danfoss for at optimere fremstillingen af dokumentation på Danfoss Drives. Systemet har vist sig som et fleksibelt og skalerbart værktøj, som muliggør involvering i fremstillings processen af et ubegrænset antal brugere, hvilket i høj grad reducerer produktionstid.
Mere

 

  Widex A/S

Widex er en af verdens mest anerkendte producenter af teknologi til høreapparater, og står blandt andet bag innovative løsninger, der har ført til fremskridt som for eksempel verdens første 100 procent digitale i-øret-høreapparat samt en revolutionerende trådløs teknologi.

Mere

 

DEIF A/S

Industrien oplever stadig større kompleksitet i form af teknisk dokumentation. Derfor har den industrielle virksomhed som DEIF valgt en DocCenter PRO® løsning. Idéen bag systemet er at optimere all processer relateret til produktionen af teknisk dokumentation, samt at integrere relevante funktioner og eksterne systemer til én løsning.

Mere

 

EXHAUSTO A/S

EXHAUSTO A/S var i begyndelsen på udkig efter nogle gode værdiskabende argumenter, som kunne bruges til at investere i en DocCenter PRO® løsning fra DocFactory A/S. De startede ud med en intensiv Business Assessment Analyse, som i dybden analyserede deres gamle processer i alle detaljer – hvilket gav nogle meget gode argumenter for, hvad man kunne opnå efter en implementering af et dokumentations system.

Mere