Referencer

Ved at fastholde de høje kvalitetskrav og sikre løbende opgradering af vores software, er det lykkedes DocFactory A/S at etablere stærke og langsigtede relationer med vore kunder. Vores DMS produkter anvendes af nogle af de mest succesrige virksomheder i deres brancher.

Danfoss Drives

DocCenter® blev ansat indført hos Danfoss for at optimere fremstillingen af dokumentation på Danfoss Drives. Systemet har vist sig som et fleksibelt og skalerbart værktøj, som muliggør involvering i fremstillings processen af et ubegrænset antal brugere, hvilket i høj grad reducerer produktionstid.
Mere

 

Lett Advokatfirma

LETT Advokatfirma er blandt de førende full-service advokatfirmaer og anerkendt for deres innovation. De ønsker at skabe nye standarder, udfordre vaner og fokuserer på hvordan IT investeringer kan understøtte deres højt specialiserede medarbejdere.

Mere

 

DEIF A/S

Industrien oplever stadig større kompleksitet i form af teknisk dokumentation. Derfor har den industrielle virksomhed som DEIF valgt en DocCenter PRO® løsning. Idéen bag systemet er at optimere all processer relateret til produktionen af teknisk dokumentation, samt at integrere relevante funktioner og eksterne systemer til én løsning.

Mere

 

EXHAUSTO A/S

EXHAUSTO A/S var i begyndelsen på udkig efter nogle gode værdiskabende argumenter, som kunne bruges til at investere i en DocCenter PRO® løsning fra DocFactory A/S. De startede ud med en intensiv Business Assessment Analyse, som i dybden analyserede deres gamle processer i alle detaljer – hvilket gav nogle meget gode argumenter for, hvad man kunne opnå efter en implementering af et dokumentations system.

Mere