Lett Advokatfirma

LETT Advokatfirma er blandt de førende full-service advokatfirmaer og anerkendt for deres innovation. De ønsker at skabe nye standarder, udfordre vaner og fokuserer på hvordan IT investeringer kan understøtte deres højt specialiserede medarbejdere.

For LETT betyder dette at software løsninger til denne branche skal opfylde og strømline interne arbejdsrutiner, men også skal bidrage med innovative og banebrydende funktionalitet.

Der må være en smartere måde….

“Vi ønsker at levere et højt serviceniveau, der omfatter stor professionalisme og enestående kvalitet. Således har vi set en nødvendighed for optimering og kvalitetssikring i udarbejdelsen af vores sagsdokumenter og helst på en innovativ og smart måde, “siger partner Rasmus Nørgaard Bek.

Partner Rasmus Nørgaard Bek tilføjer: “Samlet set var der ønske om at reducere de manuelle processer, sikre en mere fleksibel sagsstyring og få en større konsistens i vores sagsdokumenter”.

Disse ønsker er blevet indfriet med AdvoDoc® løsningen udviklet af DocFactory hvorved at tiden brugt på hvert sagsdokument er blevet reduceret.

AdvoDoc® løsningen

AdvoDoc® er et system der er specialiseret og meget let at bruge. Det er bygget ind i MS Word og skabt især til behovet i advokat branchen. Systemet er bedre kendt som en slags “paradigme motor” det giver advokathusene mulighed for at skabe deres klients sagsdokumenter på en nem og sikker måde, baseret netop på intelligente paradigmer.

Systemet indeholder en række funktioner, der i høj grad reducerer den brugte tid ved oprettelse af de aktuelle sagsdokumenter.
Alt sammen foregår enkelt og brugervenligt med en såkaldt ”Wizard” som leder sekretæren eller den fuldmægtige igennem udfyldelsen af sagsdokumentet. Når dette er afsluttet kan brugeren naturligvis arbejde videre med selve dokumentet efter behov.

Fordele ved smart advokat software

The AdvoDoc® sikrer nogle omgående fordele:

  • Eliminering af markante rutineopgaver
  • Reduktion af den tid som bruges på hvert sagsdokument
  • Giver mulighed for at se hvilke sagsdokumenter som er oprettet på baggrund af et specifikt paradigme
  • Reducerer antallet af paradigmer
  • Øger kvaliteten og ensartetheden i paradigmer og sagsdokumenter

Systemet er baseret på den førende teknologi for videndeling (Microsoft SharePoint) – og er fuldt integreret i Microsoft Word. Systemet tilgås ganske simpelt via et ekstra faneblad og er nemt at forstå og hurtigt at anvende.

Leder du efter en skræddersyet advokatløsning til dit firma?
Kontakt os og del dine tanker om den ideelle løsning med os og lad os diskutere mulighederne for en optimal løsning.

Konklusion

Med investeringen i AdvoDoc® systemet, har LETT fået opfyldt ønskerne for en mere effektiv sagsstyring.

“AdvoDoc® systemet har givet os muligheden for at arbejde mere effektivt i dagligdagen og® optimizes the processes at LETT even better to exploit the extensive knowledge of our business to benefit our clients. It is an investment in the future” optimerer processerne i LETT endnu bedre til at udnytte den omfattende viden om vores forretning, til gavn for vore kunder. Det er en investering i fremtiden” konkluderer Partner Rasmus Nørgaard Bek.

Fakta om LETT Advokatfirma

LETT advokatfirma er et af de største full-service advokatfirmaer i Danmark. De rådgiver det private erhvervsliv, den offentlige sektor, organisationer og privatpersoner. Firmaets historie kan dateres tilbage til 1869, hvilket gør virksomheden til et af de ældste advokatfirmaer i Danmark. I dag tæller personalet mere end 380 på tværs af kontorer i København, Århus og Kolding.