Firma

Bedre Og Hurtigere Dokumentation

DocFactory tilbyder software som effektivt understøtter virksomheders forretningsudvikling og kritiske succes faktorer. Optimér din ydelse indenfor området for teknisk dokumentation og sagsdokumenter.

Mere om os

Vore produkter kan hjælpe dig og dine kolleger til at arbejde mere effektivt og hurtigere ved at automatisere rutineprocesser.

DocCenter PRO® er uundværlig for teknisk dokumentation, software- og betjeningsvejledninger samt anden dokumentation, der kræver versions kontrol, layout- optimering, korrekturlæsning, oversættelse og forberedelse til udgivelse.

AdvoDoc® er et let tilgængeligt brugervenligt advokatsoftware, med et komplet sæt af funktioner til at understøtte en forbedret udarbejdelse og vedligehold af paradigmer/skabeloner, samt en mere effektiv udarbejdelse af relaterede sagsdokumenter. Paradigmemotoren giver dig mulighed for at definere dine egne regler og brugerdefinerede felter til at indsætte i den endelige version af dine dokumenter.

AdvoBaseer et MS SharePoint baseret vidensbibliotek, målrettet advokatbranchen. Løsningen er en såkaldt ”Videnbank” som giver større gennemsigtighed over hvilke dokumenter som findes i virksomheden – på en yderst struktureret, søgbar måde.

DocFactory tilbyder relevant implementerings- og teknologi viden, således at vores kunder nemt kan skifte til en DocFactory løsning.