Nilan A/S indfører DocCenter PRO® systemet

Sendt den: Nov 16, 2015 8:57 am

Nilan A/S indfører DocCenter PRO®

DocFactory A/S har indgået aftale med Nilan A/S, som er en dansk udbyder af fremtidens ventilations- og varmepumpeløsninger i højeste kvalitet, om implementering af DocCenter PRO® systemet til håndtering af firmaets tekniske dokumentation.

I DocFactory er vi stolte over at have indgået aftale med så markedsførende virksomhed. Nilan er blandt de førende virksomheder indenfor ventilationsbranchen, og med et globalt marked er håndteringen af koncernens tekniske dokumentation på utallige sprog en kompleks og ressourcekrævende opgave.

Væsentlig hurtigere udarbejdelse af den tekniske dokumentation

Netop derfor har Nilan valgt at indføre DocCenter PRO® systemet for at optimere den komplette fremstillingsproces, spare unødig tid og sikre en bedre og mere ensartet kvalitet af deres tekniske dokumentation. Samtidig understøtter DocCenter PRO® fuldt ud alle implicerede delprocesser, så som oversættelse, korrektur med mere.

Med systemet er det muligt at udarbejde den tekniske dokumentation hos Nilan med en fuldt elektronisk, webbaseret løsning, der simplificerer workflowet og fjerner flaskehalsproblemer.Læs mere om vores DocCenter PRO® produkt her: http://www.docfactory.dk/products/doccenterpro

Om Nilan A/S

Nilan udvikler og producerer energivenlige ventilations- og varmepumpeløsninger af højeste kvalitet, der sikrer et godt indeklima og lavt energiforbrug under hensyntagen til miljøet.

Deres fokus har altid været at være på forkant med den teknologiske udvikling for dermed at kunne producere nogle af de mest energibesparende ventilationsanlæg og varmepumper på markedet.Læs mere om Nilan her: http://www.nilan.dk

<< tilbage til nyheder