Widex A/S indfører DocCenter PRO®

Sendt den: Apr 3, 2013 8:16 am

Widex indfører DocCenter PRO®

DocFactory A/S har indgået aftale med den danske høreapparatskoncern Widex om implementering af DocCenter PRO® systemet til håndtering af koncernens tekniske dokumentation.

I DocFactory er vi stolte over at have indgået aftale med så markant en virksomhed. Widex er blandt de seks største høreapparatsproducenter i verden, og med et globalt marked er håndteringen af koncernens tekniske dokumentation på utallige sprog en kompleks og ressourcekrævende opgave.

Sparer op til 50 procent..

Derfor har Widex valgt at indføre DocCenter PRO® systemet for at optimere den komplette fremstillingsproces, spare unødig tid og sikre en bedre og mere ensartet kvalitet af deres tekniske dokumentation. Samtidig understøtter DocCenter PRO® fuldt ud alle implicerede delprocesser, så som oversættelse, korrektur med mere.

Med DocCenter PRO® er det muligt at spare helt op til 50 procent af dokumentationsudgifterne med en fuldt elektronisk, webbaseret løsning, der simplificerer workflowet og fjerner flaskehalsproblemer.

Læs mere om DocCenter PRO® her: http://www.docfactory.dk/products/doccenterpro

Om Widex

Widex er en af verdens mest anerkendte producenter af teknologi til høreapparater, og står blandt andet bag innovative løsninger, der har ført til fremskridt som for eksempel verdens første 100 procent digitale i-øret-høreapparat samt en revolutionerende trådløs teknologi.

Læs mere om Widex her: http://www.widex.com/

<< tilbage til nyheder