Om os

DocFactory A/S tilbyder IT løsninger, som supporterer og optimerer fremstillingen af forskellige typer af produkt dokumentation i industrien.

Derudover leverer vi løsninger til advokat branchen, hvor vi sikrer en optimal udarbejdelse af sagsdokumenter, ved hjælp af intelligente paradigmer.

Vi leverer høj-innovative dokumentstyrings systemer (DMS) designet til at optimere processerne indenfor dokument udarbejdelse:

  • DocCenter PRO® (Industri) – er den kosteffektive og procesoptimerende IT løsning fokuseret på fremstilling af manualer, betjeningsvejledninger, datablade, reservedelslister, træningsmateriale  i industri segmentet.
  • AdvoDoc® (Advokat) – er systemet som kan beskrives som ”Paradigme motoren”. Løsningen består af funktionalitet, der understøtter behovene for en optimeret fremstilling af paradigmer og sagsdokumenter i advokatbranchen.
  • AdvoBase (Advokat) – er et MS SharePoint baseret vidensbibliotek målrettet advokat branchen. Løsningen er en såkaldt ”Videnbank” som giver større gennemsigtighed over hvilke dokumenter som findes i virksomheden – på en struktureret, søgbar måde.

Vores klienter

Ved sikring af høje standarder for software udvikling samt løbende forbedringer af hvert af vores produkter, således vi altid er et skridt foran konkurrenterne, sikrer vi opfyldelse af behovene hos den klassiske fremstillingsindustri samt advokatbranchen. DocFactory A/S har opnået at etablere stærke relationer med vores kunder. Blandt vores kunder findes virksomheder som Danfoss A/S, Deif A/S, Exhausto A/S, Lett Advokatfirma.

Tænker du på at købe dokumentations software – og ikke ved hvor du skal starte?
Så start med at kontakte os og vi vil hjælpe dig med at definere behovene for automatisering af relevante processer i dokumentfremstillingen, samt hjælpe med at vælge den rette software løsning.