Amesto Translations

Amesto Translations er en koncern med kontorer i Sverige, Norge, Danmark og England men vi er stadig lokalt forankret. Vi tilbyder kvalitetsoversættelser og andre sprogrelaterede ydelser til den private og offentlige sektor.
Vi har selv engagerede og dygtige medarbejdere inden for sprog, projektledelse, layout og sprogteknologi og udover vores egne oversættere har vi adgang til et stort globalt netværk af freelanceoversættere.

Alle vores oversættere er meget erfarne, oversætter til deres eget modersmål og har specialkompetencer inden for områder som bl.a. it, telekommunikation, transport, teknik, jura, medicin og markedsføring. Når du samarbejder med os, kan du derfor altid være sikker på at få oversættelser af høj kvalitet, som er tilpasset dine behov.

Amesto Translations tror på langvarige og stabile samarbejder med kunder og leverandører. Sammen kan vi udvikle os og finde de smarteste løsninger til netop din virksomhed.

Amesto Translations er certificeret i overensstemmelse med EN 15038, ISO 9001:2008 og ISO 14001:2004.

Vi er også interesseret i at udvikle vores egen branche.

Derfor har vi blandt andet været på forkant med udviklingen af en CEN-standard for oversættelse, som fortæller både kunder og oversættelsesvirksomheder, hvilke krav der skal opfyldes i en professionel oversættelse.