Danfoss Drives

DocCenter® blev indført af Danfoss for at optimere fremstillingen af dokumentation på Danfoss Drives. Systemet har vist sig som yderst fleksibelt og skalerbart værktøj, som muliggør involvering i fremstillings processen af et ubegrænset antal brugere, hvilket i høj grad reducerer produktionstid.

Reduktion Af Fremstillingsomkostninger Med Mere End 50%

I en stor industrivirksomhed som Danfoss, er det vigtigt at forenkle arbejdsgangene mellem afdelinger. Produktdokumentation skabes ved involvering af mange folk og afdelinger – ikke kun fra korrekturlæsere og oversættere. Implementeringen af DocCenter® har hjulpet med at fjerne flaskehalse i området for teknisk dokumentation, reducere tiden brugt på koordination og helt fjernet situationen, hvor den samme opgave er udført to gange af forskellige medarbejdere.

Andre vigtige fordele:

  • Indhold er tilgængelig for alle bidragsydere fra ét enkelt sted
  • De generelle dele af indholdet (introduktioner, virksomhedsinformation, regulativer etc.) kan nemt genbruges i forskellige dokumenter
  • Oversættelse tager 30% kortere tid takket være procesoptimering og teknologioptimering
  • Korrekturlæsning udføres elektronisk og rettelser indføres ”on-the-fly”, hvilket gør processen op til 40% hurtigere
  • Publicering til eks. print og web sker ved ”tryk-på-en-knap”
  • DTP arbejde reduceres med op til 95% grundet anvendelsen af automatisk layout, som nemt sikrer et professionelt design – ensartet fra gang til gang

Sikker dokumentation

Alle projektdeltagere kan tilgå systemet or arbejde simultant med de samme elementer. Processer og afdelingsansvar er klart definerede, sparer tid og sikrer følelsen af sikkerhed.

I systemet defineres projektdeltagere som enten ”Administrator”, ”Tekstforfatter”, ”Oversætter”, ”Bidragsyder” eller ”Korrekturlæser”. På den måde kan hver deltager gøre sit uden at udgøre en risiko for sikkerheden.

Konklusion

DocCenter® er en dedikeret løsning til effektivt at løse de udfordringer som findes ved fremstilling af teknisk dokumentation. Løsningen optimerer den overordnede proces, reducerer tid og omkostninger forbundet ved fremstillingen af teknisk dokumentation.

Virksomheds fakta

Danfoss er et privatejet globalt firma som har cirka 24.000 ansatte Worldwide. Firmaet produktion udføres på 79 fabrikker i 22 lande. Produkterne er solgt gennem 110 salgsvirksomheder samt mere end 400 agenter og distributører over hele verden.