DEIF A/S

Behovet For ”State-Of-Art” Dokumentations Software

Industrien oplever stadig større kompleksitet i form af teknisk dokumentation. Derfor har den industrielle virksomhed som DEIF valgt en DocCenter PRO® løsning. Idéen bag systemet er at optimere all processer relateret til produktionen af teknisk dokumentation, samt at integrere relevante funktioner og eksterne systemer til én løsning. Denne idé synes meget attraktiv for ledere af teknisk dokumentation.

Teamleder Claus Rasmussen fra DEIF A/S har haft en central rolle i udvælgelsen af DocCenter PRO® løsningen fra DocFactory A/S:

“”Ved at vælge en komponent-baseret og LEAN-optimerende løsning, kan vi nu strømline processer i høj grad i forhold til tidligere. I fremtiden bliver det muligt at styre fremstilling, opdatere og publicere direkte fra DocCenter PRO®løsningen” siger Claus Rasmussen.

Ved at være 100% Webbaseret, giver DocCenter PRO® medarbejderne muligheden for at opnå nem adgang til systemet, og installationen holdes konstant opdateret og sikker.

De specifikke og gennemførte DEIF løsninger er integreret med virksomhedens CMS-system samt online oversættelsesværktøjer fra LanguageWire.

Leder du efter en skræddersyet løsning til din virksomhed?
Kontakt os hvis du ønsker et gratis tilbud og en diskussion om hvad som vil være den optimale løsning for dig.

Fakta om DEIF A/S

DEIF er en global leverandør af grønne, sikre og pålidelige energistyringsløsninger til decentral kraftproduktion, marine/offshore og vindmøller.

Siden 1933 har vi bestræbt os på at hjælpe vores kunder med at opnå konkurrencemæssige fordele. Det gør vi ved altid at levere de bedste løsninger baseret på høj produktkvalitet, fleksibilitet, service og engagement.

Med hovedsæde i danske Skive tæller koncernen i dag over 400 medarbejdere og otte datterselskaber placeret i Europa, Asien og på det amerikanske kontinent.