EXHAUSTO A/S

Først Analyse – Så Valg Af Software

EXHAUSTO A/S var i begyndelsen på udkig efter nogle gode værdiskabende argumenter, som kunne bruges til at investere i en DocCenter PRO® løsning fra DocFactory A/S. De startede ud med en intensiv Business Assessment Analyse, som i dybden analyserede deres gamle processer i alle detaljer – hvilket gav nogle meget gode argumenter for, hvad man kunne opnå efter en implementering af et dokumentations system.

Ressourcebesparende og nemt tilgængeligt dokumentationsværktøj for EXHAUSTO

““Efter Business Assessment Analyse af vores tidligere fremstillingsproces, blev det klart, at der var potentiale for optimering, og resultaterne er klare; brugerne har hilst løsningen velkommen, fordi den er tidsbesparende, effektiv og let at navigere i”siger Rikke Jul Andresen.

Virksomheden anvendte tidligere to dokumentations styrings systemer til at udføre jobbet. I dag produceres al teknisk dokumentation for alle varianter i alle sprog gennem DocCenter PRO® løsningen.

Fremstillingen af dokumentation blev nemmere og sikrere

Alle projektdeltagere kan tilgå systemet or arbejde simultant med de samme elementer. Processer og afdelingsansvar er klart definerede, sparer tid og sikrer følelsen af sikkerhed.

I systemet defineres projektdeltagere som enten ”Administrator”, ”Tekstforfatter”, ”Oversætter”, ”Bidragsyder” eller ”Korrekturlæser”. På den måde kan hver deltager gøre sit uden at udgøre en risiko for sikkerheden.

Leder du efter en skræddersyet løsning til din virksomhed?
Kontakt os hvis du ønsker et gratis tilbud og en diskussion om hvad som vil være den optimale løsning for dig.

Fakta om EXHAUSTO A/S

EXHAUSTO A/S blev i 2010 overtaget af VKR Holding og blev således en del af VKR’s forretningsområde for Ventilation og Indeklima. VKR Holding ejer virksomheder inden for ovenlysvinduer, facadevinduer, termisk solenergi samt ventilation & indeklima, som tilsammen beskæftiger ca. 15.000 medarbejdere i mere end 40 lande.

EXHAUSTO har produktion i Langeskov på Fyn og i Flå i Norge og har derudover salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og England.

De udvikler og fremstiller produkter og systemer til komfortventilation. Målsætningen er at være blandt de absolut førende inden for området med fokus på høj produktkvalitet, meget høje virkningsgrader og dermed et energiforbrug, som sætter nye standarder for branchen.